Over mij

Dit is Plannerly!

Als organisatie of bedrijf streef je naar kwaliteit. Naar de beste dienstverlening die mogelijk is en naar een bedrijfsvoering die daarop naadloos aansluit. Jouw klanten of opdrachtgevers zijn belangrijk voor jou en dat laat je graag zien. Een optimale inzet van je resources is daarbij van levensbelang. Los van je eigen streven naar de beste kwaliteit ben je tegenwoordig natuurlijk ook verplicht te voldoen aan diverse certificeringen en normeringen. Maar dat is doorgaans taaie kost en staat bovendien garant voor veel papierwerk. Jij focust je liever op je core business. Gelukkig kun je rekenen op Plannerly!

Plannerly ontzorgt je als het om certificering en kwaliteitsmanagement gaat. Plannerly inventariseert, structureert en zorgt voor een planmatig aanpak. Plannerly houdt audits en maakt zich jouw bedrijf of organisatie helemaal eigen. Ook voor een checklist van goede punten én verbeterpunten zorgt Plannerly. Als adviseur en ondersteuner zorgt Plannerly zo voor een compacte en overzichtelijke inventarisatie waarmee we samen verder kunnen. Samen, om zo tot de beste resultaten voor jouw bedrijf te komen en waarbij alles is gericht op continue verbetering.

Plannerly komt daarom graag letterlijk bij jou over de vloer. Persoonlijk, doeltreffend en met oog voor alles wat er speelt op, in en rondom jouw bedrijf. Zo brengen we jouw kwaliteitsmanagement samen op een hoger plan! Wil je meer weten over wat Plannerly voor jouw bedrijf of organisatie kan betekenen? Plannerly komt graag met jou in contact. Persoonlijk en direct op jouw werkvloer! Welkom bij Plannerly!

Welkom bij mij!

Niranjala Wesselius
Plannerly
usp-2

maakt een overzichtelijke inventarisatie van de actuele systematiek.

usp-2

pakt jouw case planmatige en gestructureerd aan.

usp-2

pakt jouw case planmatige en gestructureerd aan.

usp-2

ondersteunt je bij de vervaardiging van eventueel nieuwe documentatie.

usp-2

heeft verstand van zaken. En dat met een persoonlijke twist!

Certificeringen

usp-2ISO-certificering

ISO 9001:2015

Zeg wat je doet, doe wat je zegt en laat zien wat je hebt gedaan. Transparant en klantgericht. In basis is dat waar het om gaat bij ISO 9001:2015. Wanneer je werkt volgens deze internationale norm, ben je erop gericht de doeltreffendheid van het kwaliteitsmanagementsysteem continu te ontwikkelen, te implementeren en te verbeteren. Moeilijk? Plannerly ondersteunt je graag en pakt dit proces gestructureerd en planmatig aan.
usp-2VCA-certificering

VCA 2017/6.0

Hoe veilig, gezond en milieuvriendelijk is jouw organisatie of bedrijf? Bij VCA ligt de focus op hoe je veiligheid, gezondheid en milieu op de werkvloer moet regelen. VCA is praktisch ingericht en is bedoeld om de systemen van opdrachtgevers en aannemers zo goed mogelijk op elkaar te laten aansluiten. Is jouw organisatie goed op orde als het om VCA gaat? Zijn de randvoorwaarden in jouw bedrijf goed geregeld? Plannerly ondersteunt jou bij het organiseren van een VCA-proof werkomgeving.
Meer certificeringen zijn uiteraard mogelijk. Neem contact op als uw certificering er niet tussen staat.